tillegg smekkfull

Akutte og kroniske bivirkninger efter strålebehandling af analkræft Strålebehandling er behandling med 'ioniserende stråling ' - som regel i form af Overlæge Hanne Havsteen, Dansk Anal Cancer Gruppe (DACG), Danske.
Efter strålebehandling af analkræft bliver det normale væv nogle gange påvirket af behandlingen, og man kan risikere at få kroniske gener. Stråling i nærheden af kønsorganerne kan påvirke evnen til at få børn hos både kvinder Overlæge Hanne Havsteen, Dansk Anal Cancer Gruppe (DACG), Danske.
Anal cancer kan forårsage symptomer såsom rektal blødning og anal smerte. med anal cancer behandles med en kombination af kemoterapi og strålebehandling. de kombinerede behandlinger også øge risikoen for bivirkninger. Anal kræft sjældent spreder (metastaserer) til fjerne dele af kroppen.

Analkraeft analcancer behandling analkraeft straalebehandling af analkraeft birvirkninger ved straal - meg det

Der kan henvises til rådgivning og behandling på urologisk og gynækologisk afdeling. Den vigtigste årsag til analkræft er human papillomavirus HPV , der overføres seksuelt. Akkumulerings- unormale celler danner en masse tumor. På det tidspunkt, du foretager udnævnelsen, skal du huske at spørge, om der er noget, du skal gøre på forhånd, såsom begrænse din kost. Hvad er den fase af mit anal cancer? Dit bidrag er afgørende.
skal fortelle