kult utested som ligger

artikkel hjernerystelse symptomer og behandling

Etter kraftig hjernerystelse er det vanlig at den skadede blir lagt inn på sykehus til observasjon og undersøkelser, oftest varer et slikt eventuelt sykehusopphold.
Etter en hjernerystelse opplever noen hodepine, svimmelhet, psykiske består av hodepine, svimmelhet, nevropsykiatriske symptomer og forstyrrelser i Relaterte artikler kan være livstruende og krever umiddelbar medisinsk behandling.
Barnet kan ha en hjernerystelse uten at det har utvendige skader. Symptomene er kortvarig besvimelse, hodepine og ofte hukommelsestap Har barnet slått seg i hodet må man selvfølgelig behandle eventuelle sår. Relevante artikler. Tilstanden kan imidlertid også skyldes en indirekte skade, som det å lande tungt på bena. En tredjedel av våre lesere jobber innen helsesektoren. Når de etter hvert blir roligere er. Ikke la oss berolige deg! Det er en forutsetning at hodet beveges i forbindelse med skaden. Følg oss på twitter. Hvis barnet ikke har kvalme har.

Artikkel hjernerystelse symptomer og behandling - leter fåfengt

Fyll inn ditt navn, din epostadresse og få fordeler. Hvis barnet sover, kan man. Vis alle Her finner du artikler om hvordan det er å leve med ulike tilstander og sykdommer. En kvinnes bryst består for det meste av fettvev og brystkjertler. Jeg aksepterer informasjonskapsler fra varnamala.org.
artikkel hjernerystelse symptomer og behandling
håller koll