det veldig viktig varsom med

Dec 16, 2016 - Dec 18, 2016 · Machinefabriek Vlissingen · Vlissingen, Precies een week geleden ging de tweede editie van Cuisine Machine van start. Mangler: blog ‎ actualiteiten.
Een foodfestival dat anders wordt dan alle festivals die je al kent. Dit culinaire carnaval vind je in en rond de industriële Machinefabriek in het centrum van Vlissingen. Vrijdag ga je naar cuisine Machine voor Apéro Machine, de grootste Op mijn blog vind je mijn recepten en lievelings restaurants. Mangler: actualiteiten.
Twee keer in een jaar? Man, wat boffen wij! Cuisine Machine in Vlissingen met zoveel lekker eten komt terug in september dus zet het in jouw.
Culinair Vlissingen machine cuisine, eten en feest! Zie hier mijn plog van Culikaravaan ». Voor wie liever aan het speicaalbier gaat is er Eerste Hulp Bij Bierongelukken : een oude Rode Kruis-bus waar je eigen geïmporteerde bieren proeft. We hebben er geen seconde aan gedacht om te bedelen om gemeenschapsgeld voor óns feestje. De dames van Two Ladies Like Lunch verkopen vanuit een oude bus, in Ibiza stijl, lekker sappen en smoothies. En de toegang is gratis!
Related Downloads Hot