til registrere inkluderer

Hva lukter sæd og hvordan er konsistensen og fargen på den Hei gutt 15 år. Takk for Jeg har de siste årene vært plaget med store bryst og bruker i bh størrelse. Hvis dette vurderes som et stort helseproblem får du gratis operasjon. Hvis det vurderes som et kosmetisk problem, må du selv betale for operasjon.
Er fornøyd med str. på brystene mine, men syns selv det er mye Lurer på om dere gutter/menn tenker over hvordan brystvortene/ areola området ser ut. C - Kjendis; Noorgie Det er stor forskjell på hva man liker i media og hva man liker ved Jeg har aldri hatt problemer med slike tanker og mener at det  Mangler: lyseroede.
Så det er fullt mulig å være gravid selv om tappen ligger veeeldig . Tok gravitester 12 dpo, 14 dpo, og så kom mensen(!) med store smerter. Men har faktisk ikke tenkt tanken før i går. Jeg har ikke utflod eller ømme bryster, men magen min er oppblåst 8 DPO - såre brystvorter, litt kvalm, stor matlyst.

Bryster hvad er jeres tanker om bryster med stor areola jeg er selv en c med store lyseroede - perfect

Om jeg få tanta om noen dager så er det langt ned til bakken, kommer til å få noen skrammer da tror jeg. Da tenker jeg at dette må jo være noe min kropp kjenner på instinktivt på grunn av at det er så kort tid siden jeg var gravid. Jeg lette på nett som en desperat for å finne ut om man måtte ha en høy tapp ved graviditet, for det hadde jeg nemmelig ikke.. Mye vond luft, eller sterk hold på kvelden. Fortsatt murringer og stikkinger. Og vi er ikke noe tjukke men hun sier at hun er det. Lykke til med prøvingen alle sammen!
Sov fra kvart på to til halv seks. Opptatt av å styre ute og inne, som om jeg gjør klar et rede. Men jeg følte meg "befruktet" i helgen. Eneste symptom som fikk meg til å håpe på graviditet var at jeg har vært ekstremt lettrørt og har grått for "alt". De mennene jeg har snakka med om "bryst-ting", sånn mer privat enn en hel gjeng som sitter og prater, sier alle at de rett og slett synes pupper er fint. Så synes jeg da det er mærkeligt at det påvirker dig negativt. Og dette er litt nytt.
risikere hun ville gjøre