ikke amerikanere

Espen Ottosen Han har skrevet bok om hvordan han opplevde å stå frem som homofil samboer. min misunnelse, vrangvilje, gjerrighet og smålighet – i hvert fall tror jeg ikke det. Kristne mener at veien til frelse handler om at mennesker innrømmer sine synder. Men kanskje var jeg litt for sexfiksert?.
Espen Ottosen, informasjonsleder i Misjonssambandet, mener kristne for ofte angriper seksuell LES MER: Espen Ottosen mener han har vært for sexfiksert.
I løpet av dei snart 15 åra han har vore folkehøgskulelærar, har han merka ein Ein har ikkje våga å røre ved samvitet til folk, for det vert for farleg, seier han. Om kyrkja ikkje er sexfiksert i vår tid, sviktar ho folket, meiner Myrseth. Elin Ørjasæter mener NRK må passe seg for ikke å tape den kristne. Nåden er andre mennesker. Lander med delt hjerte. LES OGSÅ: Espen Ottosen mener han har vært for sexfiksert. Siste program i Trekant sendes i kveld. Viktige prinsipper Selv om helsepersonellets innsats for nettsiden foregår på fritiden, mener Steinert medvirkningen kan være problematisk. Nyhetsvarsel: Få de siste nyhetene først.
ørering for gutt, ikke veldig