har vage minner

etter fire dager pa mdma folte jeg meg sa sliten og suicidal at jeg matte ta en ukes pause fra alt

Etter fire dager på MDMA følte jeg meg så sliten og suicidal at jeg måtte ta en ukes pause fra alt varnamala.org etter - fire -.
Etterpå følte jeg meg litt uggen og trodde kanskje jeg måtte kaste opp, men jeg gjorde Det kan være noe så enkelt som at kroppen rett og slett var sliten, og trengte en pause. .. Og er det en heftig depresjon etter dette, den typiske suicide tuesday? Jeg råder ikke folk til å ta MDMA flere dager på rad.
Dette er fortellingen om min subjektive opplevelse av å ta MDMA. med gode venner, forsikret meg om at jeg hadde så ren MDMA som mulig, og tok anbefalt dosering. Av fire venner var jeg den eneste som ikke hadde prøvd dette før. . Jeg var sliten i hodet, som etter en intens sekstimers eksamen. etter fire dager pa mdma folte jeg meg sa sliten og suicidal at jeg matte ta en ukes pause fra alt Hva er det egentli som er i pillene? Grunn: Automatisk sammenslåing med etterfølgende innlegg. Den feberlignende tilstanden som fanget meg i omtrent ti minutter minnet om den følelsen. Er vi virkelig bare styrt av elektrokjemiske impulser? Samtidig som jeg fikk svar på noen av mine spørsmål, ble det også reist nye. Kan det ha noe å si? Det blir nok kun med den ene gangen ettersom jeg ser konturer av hva som kommer til å skje med mine stakkars knips venner som ikke vet bedre.
maximum stigma score was 72