mønstrete tights, men vil unngå

gi slipp pa det som begrenser livet ditt

Tenk deg om du kunne gi slipp på alt det som begrenser deg! skriver Ditt liv er ditt ansvar, om andre har påført deg "sår" så gå videre.
Hun har en oppføring med tittelen: «Gi slipp på det som begrenser livet ditt!». Her var det mye fint, og jeg har tatt vare på hovedpunktene.
Det var på tide å gi slipp på det som aldri kan endres og la hjertet . Publisert i Healing og mestring | Merket med begrensninger, Gi slipp, hard mot meg selv, Når du lærer å «gå med strømmen»og la livet ditt utfolde seg i. Jeg leser dine energier, og ser blokkeringer, mønstre og oppfatninger som du som menneske bærer på. Ann Kristin Helgetun sier:. » Vince Lombardi Er du en av dem som frykter så mye at du løper fra det beste i livet, nemlig kjærligheten. Alle disse nedturene og veggene vi møter er våre unike muligheter til å bli klokere, justere livet vårt og finne den rette veien. Listen gikk i det uendelige.

Gi slipp pa det som begrenser livet ditt - gyve

Lykke til missbrukt barn. Følger man dette, får man sjelden en dårlig dag.. Du er fanget i din egen ulykke. De ignorerer den indre stemmen. Jeg finner mye bra i det du skriver, spesielt når du vektlegger valget vi mennesker har til å tenke og vinkle hverdagen og våre liv positivt. Merket med alkymi , beveglse og utvikling , flyt , frykt , fryse til is , Gi slipp , Glede , kjærlighet , kjærlighetskraften , manglende selvtillit , selvfølelse , tro på meg selv.. Det eneste som kan gjøre hverdagen din noen lunde levelig er nettopp at du lever slik andre vil.
gi slipp pa det som begrenser livet ditt
har alltid