fynd kan

glidemiddel brukes mer og mer

Silikonbasert glidemiddel gir en enda smidigere og mer silkeaktig følelse. Glidemiddel brukes også for anal penetreringfordi analen ikke.
Glidemiddel brukes mer og mer. Glidemiddel i økt bruk. Når det gjelder å få mest mulig ut av enhver elskovsakt bør man ha et godt glidemiddel som gjør at det.
Glidemiddelet kan brukes sammen med kondomer, til full kroppsmassasje og Et silikonbasert glidemiddel er mer tyntflytende enn de vannbaserte, selv om. Rave - G-punktsvibrator

Glidemiddel brukes mer og mer - gjør

Ta testen: Hvor lysten er du? Vet noen av dere om det finnes glidemiddel uten skadelige stoffer, gjerne økologisk? Jeg syns olje er litt varmere. Men man må ikke gi opp, sier hun. Gro Isachsen  er sexolog, og har også studier i sexologi, også studert psykologi, sosiologi, pedagogikk, spesialpedagogikk og transaksjonsanalyse. Så vidt jeg vet, er den ikke giftig på noen måte.
Noen av de vanligste årsakene til vaginal tørrhet blir stress, visse typer medisiner samt p-piller. Men vanligvis stilles diagnosen i tyveårene. Samtidig er det slik at vi har fått en overvektsepidemi i den vestlige verden, også her i Norge. Kremen er luktfri, ikke fet, og reduserer friksjon slik at du får en bedre sexopplevelse med din partner. Det reduserer friksjonen mellom penis, vaginal og anal områder og gir en mer myk og behagelig følelse under samleie.
nostra Foot Fetish