BAK glade

helse sex og livsstil samliv generelt tema tittel pupper saann

VG Nett Debatt> Helse, sex og livsstil > Samliv generelt. Du må være logget Pupper & sånn. Hva slags pupper tenner dere gutter (og jenter) mest på? Silikon.
VG Nett Debatt> Helse, sex og livsstil > Samliv generelt. Du må være logget inn for å Jøss! Jeg trodde det var sånne jenter DU likte! Og hvis det er så ufattelig.
VG Nett Debatt> Helse, sex og livsstil > Samliv generelt kvinner)? Hva slags syk humor er det disse kvinnen har, som gidder å ha slike slappe små pupper?.

Helse sex og livsstil samliv generelt tema tittel pupper saann - ikke bekymra

Vi kan alle være enige i at vrengte baklommer ikke er pent. Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies. Når damene blir gamlere og puppen må gi tapt for tyngdekraften, så ser jeg på det som en stor fordel fordi da blir brystpartiet større, og etter min mening er det ganske sexy med damer som har hengepupper i størrelse C-cup. Og så vil hun ødelegge mye av følsomheten i dem for å få et enda mer bimboaktig image.. Liker jenter som knapt har pupper, kansje bare litt for å vise formen, men ikke noe mer. Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Og mens du sitter inne og ser på bilder, så tar jeg meg en tur ut og treffer en KVINNE! Dama vil ha silikonpupper. Nei, jeg liker damene så naturlige så mulig. Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende.
helse sex og livsstil samliv generelt tema tittel pupper saann
beste musikkvideoene gamle slagere som