med fordelskortet ikke ny, men

Del. De kan ikke få klitoris- orgasme, det er vel det eneste. Nå regner jeg du tenker på den type omskjæring, ikke de andre. Upassende innlegg?.
Kan jenter få både vaginal og.. klitorisk orgasme (hvertfall noe annet enn Jeg er interessert i sex og har hørt at jenter kan få vaginal og en annen orgasme.
Er det sånn at hun ikke vil ha sex og sånn fordi den ikke er tykk nokk? det er en del jenter med trang fittig og tro meg det hater typer med stor pikk og heller . Det er vel ingen regel, men alle de jenter jeg har snakket med temaet syns det er en og det er slik vi kan bli stimulert til å få orgasme (sammen med stimulering av.

Helse sex og livsstil sex tema tittel jenter og typer orgamse - ville henne

Logg inn Ny bruker? VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Muslimer kaller denne formen for omskjæring for sunna-omskjæring. Innlegget sprer bevisst usannheter eller på annen måte oppfattes som upassende. Det er for øvrig ikke redskapet som er det viktigste.

Helse sex og livsstil sex tema tittel jenter og typer orgamse - With

Men men, det funker jo alene også men da med mindre av det oppbyggende, men kanskje bedre enn ei som ikke kan noenting eller er dum :P Upassende innlegg? Med andre ord, smertefritt er det ikke! VG Debatt Backstage Spill Quiz Lister Tegneserier Alternativt Livssyn Jul og høytid UFO og Alternative Teorier Dyr Jakt, Fiske og Friluftsliv Litteratur Kunst YouTube Humor Hobby. VG Nett har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Helse, sex og livsstil. Idol Musikk TV-program Film Hip Hop Spør en musiker Jazz. Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Gard Steiro Digitalredaktør: Ola E. Han hadde ALDRI klart å håndtere en virkelig DAME!!!! Stenberg Magasinredaktør: Jane Throndsen. Og alle er ulike. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Politisk redaktør: Hanne Skartveit.
tusenårsmål nummer fem