and appreciate your body

hva muslimer egentlig mener

Jeg undrer meg ofte over hva ulike muslimer i Norge egentlig tenker og mener om samfunnet de bor i; om 'vantro', frafalne, den norske kvinnen.
Men hva er det egentlig man frykter? Og hva mener egentlig muslimene om det? Vi har spurt forstander i Det Islamske Forbundet og tidligere imam, Basim.
Andre muslimer mener i mye større grad at Koranen må tolkes i lys av å fortelle muslimer hva de «egentlig tror» eller hva islam «egentlig er». hva muslimer egentlig mener Bad Boy 2 Conscious Muslim - Loon from P. Diddy's Bad Boys
Urtemedisin medisinplanter foen vul. ny bruker Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. Det bør inspirere oss. Høyre kan få den beste kombinasjonen av politikk og retorikk på innvandringsfeltet, men da må de ikke gjemme seg bort. Han påpeker at det på kort tid er blitt aksept for å forsvare dødsstraff for homofile, vold mot kvinner og å kalle liberale muslimer for vantro. Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies.

Hva muslimer egentlig mener - jeg

Det er underlig at kunnskap ikke får mer fokus i media. Topic Search    Topic Options Post Reply Create New Topic Printable Version. Poenget er at lovverket kan si X, og det kan stemme med den gjengse oppfatning blant folket, dvs de stemmeberettigede … men over tid vil dette forandre seg og man fraviker denne oppfatningen. Jeg trodde vi diskuterte britiske muslimer? Sjefredaktør og administrerende direktør Espen Egil Hansen. Lurte på det, ja!
prater mye lite Hovedpersonens