280 May

Når du arbeider med en pasient som ikke er kjent med fordelene av en sitz bad, må du lære ham. Når han forstår hvorfor han blir rådet til å ta et sitz bad og.
Pasienter som har vært innlagt på sykehus kan bli sendt hjem med en sitz bad og flere pakker med badesalt løsning. Andre bør spørre hva som skal inkluderes i.
I tillegg, pasientene rådes til å unngå “skarpe” matvarer som kanskje ikke er godt Sitz bad (hovedsak soaking i en balje med varmt vann) oppfordres, spesielt . med anal stenose, en tilstand der flere arrdannelse smalner i endetarmen og. Lazer Team

Hvordan a lere en pasient om en sitz bad. - later

Målet med behandling for anal sprekker er å bryte syklusen av spasmer av anal sphincter og gjentatt rive av anoderm. Den primære bivirkning av botulinumtoksin er svakhet med sphincters med varierende grad av inkontinens lekkasje av avføring som vanligvis er forbigående. Prostata produserer væske som deretter blir grunnlaget for sæd. Muntlig medikamenter for å slappe av glatt muskulatur i interne sphincter har ikke vist seg å hjelpe healing. Hvordan Behandler forkjølelse med Ginger Tea. Til slutt, en tilknyttet store anal papilla eller en stor hemorrhoidal kode kan forstyrre fysisk med sårheling, og fjerner dem, kan fremme helbredelse.

Hvordan a lere en pasient om en sitz bad. - med

Når du arbeider med en pasient som ikke er kjent med fordelene av en sitz bad, må du lære ham. Målet med behandling for anal sprekker er å bryte syklusen av spasmer av anal sphincter og gjentatt rive av anoderm. Muntlig medikamenter for å slappe av glatt muskulatur i interne sphincter har ikke vist seg å hjelpe healing. En sitz bad brukes til å skaffe lindre lettelse etter childbirth eller ved hemorroider eller endetarms smerte. Flere kirurger har beskrevet prosedyrer som strekker seg og rive anal sphincters for behandling av anal sprekker.
kan sette PCens systemfiler programmer