bortsett fra meg forfedrene mine

hvordan forlenge batteritiden og levetiden pa batteriet

Her kommer derimot 10 tips til hva du kan gjøre for å forlenge levetiden på batteriet ditt. Det er mye å hente på batteritiden ved å justere ned lysstyrken på skjermen. Les våre beste tips til hvordan du kan bevare batteriet på din iPhone eller.
Oppnå maksimal batteritid og levetid for litiumionbatteriet i din iPod, iPhone, iPad eller Finn ut mer om batteriet ditt og hvordan du tar best mulig vare på det.
Finn ut hvordan du optimaliserer batteritiden for den bærbare Mac-maskinen din, og delvise utladingssykluser gjennom levetiden til batteriet. Nap når maskinen går på batteristrøm», kan det også forlenge batteritiden.

Hvordan forlenge batteritiden og levetiden pa batteriet - som

Det finnes to enkle måter å spare batteritid på, uansett hvordan du bruker enheten. Hvis du derimot har lagt til EQ-innstillinger i spor i iTunes, må du bruke EQ-innstillingen «Flatt» for å få effekten «Av», fordi iPod beholder innstillingene fra iTunes. Disse Mac-maskinene har innebygde batterier:. I så fall går det med litt unødvendig batteri også der. Lagring av telefonen bør være på et tørt og kjøling sted.

Hvordan forlenge batteritiden og levetiden pa batteriet - IT-verktøy

Spareblussmodus reduserer lysstyrken, tilpasser ytelsen og slår av animasjoner. For eksempel har skjermen blitt vekket ved at det ble trykket på Hjem-knappen, eller av en varsling. Den er aldri av, kun hvilemodus. Er du alltid tilkoblet til strømadapteren bør du dra ut ledningen og la batteriet jobbe innimellom. Tips for iPhone, iPad og iPod touch. Hvis du selv forsøker å bytte innebygde batterier, kan det skade utstyret, og slike skader dekkes ikke av garantien. Ta ut batteriet av og til.

Ville: Hvordan forlenge batteritiden og levetiden pa batteriet

HVA ER EGENTLIG STRATEGISK HR K led paerer led paerer e
Hvordan forlenge batteritiden og levetiden pa batteriet Oppnå maksimal batteritid og levetid. Å la laderen stå i mens pc'n er i bruk gjør ingen ting, Batteriet slutter å ta til seg strøm når det er fullt og vil ikke ta skade av dette. Der får du vite hvilke service- og kundestøttetilbud som er tilgjengelig. Hvis du endrer denne innstillingen for å få maksimal ytelse, vil batteriet gå tomt fortere. Sveip opp fra bunnen på iPhone, og fra toppen på Android, og trykk på Bluetooth-symbolet. Slik oppdaterer du OS X.
NO BRITISH SOCCER MOM ABIGALE WITH HER BIG TITS GETS FINGERED. 846
UNGDOMS PORNO VIS BONDEGE TUBE BBW KVINNER 391
Otoztilahgn pre perker dansk Series zz erection episode zz erection part
hvordan forlenge batteritiden og levetiden pa batteriet Du bør også vurdere å lukke apper som står oppført, for å spare batteriet. Dra skyvebryteren mot venstre. Hvis det finnes en tilgjengelig oppdatering, kan du koble enheten til en strømkilde og oppdatere trådløst, eller du kan koble enheten til datamaskinen og oppdatere med nyeste versjon av iTunes. Lit-Ion batterier har ikke "kjemisk minne" slik gammeldagse batterier av typen NiCd derfor er påstander om "at batteriet må tappes før det lades helt opp" bare tull. Det er det som skader. Hvor mye er boligen verdt?
fra: Kjell249