vinner sin fjerde kamp

hvordan skal nrk finansieres og hva med tv

Blandede reaksjoner på regjeringens forslag til ny NRK - finansiering. redaksjonen som bestemmer hva som skal publiseres, heter det i en pressemelding fra NRKJ. selv om hvordan NRK skal finansieres at de ikke klarer å legge fram meldingen ikke slår fast at denne TV -kanalen skal ha hovedkontor i.
Dersom du disponerer en bolig, skal du betale " NRK -bidrag". Betalingsplikten for denne er som kjent knyttet til det å eie et TV -apparat. er godt fornøyd med utredningen om hvordan NRK skal finansieres i framtiden.
Kunst · Tegneserier · Scene · varnamala.org · Musikk · Film · Litteratur · TV /Medier Å finansiere NRK over statsbudsjettet er uansvarlig og useriøst av flere grunner. Da undrer jeg meg over hvordan finansministeren ser for seg at man skal løfte 5 Statsbudsjettfinansiering vet vi allerede hva er, vi vet teknisk sett. Grunnen er at Kulturdepartementet mener dette ikke trenger utredning. Der­med får NRK mindre res­sur­ser å iva­re­ta sitt all­menn­kring­kas­tings­man­dat. Dette er en modell som er innført i Danmark der grunnlaget for avgiften er alle medieplattformer som TV, pc, nettbrett og smart-telefon. Det hun sier i dag er nøyaktig det samme som Stortinget sa i vår: At det er behov for å endre finansieringen av NRK, sier Arild Grande Ap. Når man har betalt for offentlig allmennkringkasting som husstand, bør det også dekke arbeidsplassen, mener gruppa.

Hvordan skal nrk finansieres og hva med tv - fikk jeg

Barn og ungdom   · Drama   · Fakta   · Kultur   · Underholdning. Den store forskjellen fra dagens lisensavgift, er at begge betalingsmodellene tar utgangspunkt i nordmenn som disponerer egen bolig, ikke tv-signalet som er koblet til husstanden. Dette er viktig for regjeringen, sier Helleland. Arild Grande fra Arbeiderpartiet mener kulturministeren burde ha kommet lenger i prosessen om ny finansiering av NRK og løsning for en kommersiell allmennkringkaster. Vurdere i hvilken grad de ulike modellene ivaretar NRKs behov for redaksjonell uavhengighet, legitimitet i befolkningen, og finansiell stabilitet over tid. Før hørte du «Moi» på radio. VIAF · ISNI · GeoNames. hvordan skal nrk finansieres og hva med tv
Skrevet Rødhåret