skal gjøre

jeg var i en slags rus

Det var slett ikke det samme som å være hans livs kjærlighet. Selv om han nå fridde ̄ i det hun bare kunne anta var en slags rus ̄ hadde han aldri sagt noe om.
Det var som om høyere makter hadde sørget for at nettopp de to skulle møte samtidig var det nesten som hun ble vektløs så hun fløt av sted i en slags rus.
Da «Glenn» valgte bort venner, jobb og studier for å sitte inne alene og sexchatte og onanere skjønte han at noe var galt. Han var blitt. Rasputin vs Stalin. Epic Rap Battles of History Season 2 finale.

Jeg var i en slags rus - som

Bedre kunnskap enn for fem år siden. Chat med oss helt anonymt her. I dag driver han Mestringshuset, et behandlingssenter for rusavhengige, sammen med sin kone Margit. I seks måneder skal hun være hans kone. Ingen fortjente en som meg da.
Om han ikke er villig til å søke hjelp, kan dere jo også ringe politiet og høre om de kan gi noen råd. Men skammen kommer fort, og det blir til en ond sirkel, sier hun. Man blir en slags familie. En dobbelside med mye og bitteliten tekst, i små bokser, tett i tett. Derfor er heller ikke sexavhengighet en diagnose i Norge.
vedrørende den absurde