something exchanged for

eKurs God regnskapsføringsskikk (GRFS) eKurs. Kurset skal gi deltakerne et teoretisk og praktisk grunnlag for å effektivisere og standardisere gode.
God regnskapsføringsskikk, et e-kurs fra Sticos. Forutsetninger for å påta seg regnskapsføreroppdrag; Gjennomgang av GRFS ; Krav i hvitvaskingsloven.
God regnskapsføringsskikk (GRFS). Side 1 av 44. GOD REGNSKAPSFØRINGSSKIKK (GRFS). Standard av juni oppdatert november 2014 og mai Mangler: kurs ‎ kursliste ‎ ekurs.

Kurs kursliste ekurs god regnskapsforingsskikk grfs - har regnet

Faglige hjelpemidler systematisert etter tjenesteområder. Kursbevis: Alle deltagere vil få utstedt kursbevis som inneholder emneområder, kort beskrivelse av kursets innhold, samt kursdato og varighet. Forelesning med bruk av eksempler og diskusjoner. I tillegg kommer krav som følger av hvitvaskingsregelverket og risikostyringsforskriften. I tillegg inneholder kurset praktisk gjennomgang av caser for lettere å se relevante sammenhenger, årsaker og konsekvenser i arbeidet som regnskapsfører.
Kurset er svært aktuelt for deg som arbeider i ekstern regnskapsførervirksomhet, enten du er autorisert regnskapsfører eller annen medarbeider. Forutsetninger for å påta seg regnskapsføreroppdrag. Videre er det nødvendig å gjøre seg kjent med strukturen i standarden for å kunne etterleve denne. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut kontaktinformasjon, så sender vi relevant informasjon om kurset rett til dine utvalgte kontaktpersoner. De praktiske eksemplene som blir benyttet, er i stor grad hentet fra spørsmål som er kommet inn til Regnskap Norges Fagsupport. Faglige hjelpemidler systematisert etter tjenesteområder. God regnskapsføringsskikk stiller en rekke krav til regnskapsbyråets organisering og utøvelse av regnskapsføreryrket.
definitely appreciated every bit and