people who understand

naeringsliv blaaser millioner inn i norsk fingeravtrykk teknologi

Og det beste, sett med IDEX øyne, er at denne teknologien er knyttet til . http:// varnamala.org fingeravtrykk -firma-skyter-til-vaers/ varnamala.org naeringsliv / blaaser millioner - inn-i-norsk -  Zwipe+Fpc+MasterCard 2015 - HegnarOnline.
Den amerikanske fondsgiganten Invesco Asset Management kjøper aksjer for 300 millioner kroner i det norske fingeravtrykk -selskapet Idex.
Kinesiske investorer satser på fingeravtrykk - teknologi. Fingeravtrykkleseren er bygget direkte inn i kortene, og øker dermed sikkerheten med. naeringsliv blaaser millioner inn i norsk fingeravtrykk teknologi

Naeringsliv blaaser millioner inn i norsk fingeravtrykk teknologi - ikke

Mikrosystemet måler glukosenivået i kroppsvæsken, som finnes overalt i kroppen vår. Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Eiendomsmeglerbransjen er én av ni bransjer i kategorien som vil gjennomgå store endringer på kort tid på grunn av teknologiutviklingen. varnamala.orgduct spidProductNumber, function r {. I framtiden er det også mulig at du selv kan gjennomføre denne testen hjemme hos deg selv. Selskapet varslet om samarbeidet med Foxconn i slutten av mai, og ved siden av investeringen har Next og Foxconn også inngått en ikke-bindende avtale der partene skal «utforske muligheter for industrielle synergier». Det er nå vi får tid til det som er viktig. De ni bransjene som er i kategorien «kort tid, stor endring» er midt i eller vil snart gjennomgå endringer, og må raskt tilpasse seg det nye markedet:. Sensoren vil trolig være ferdig utprøvd og bli satt i produksjon om ca tre år. Teknologien vil endre arbeidslivet slik vi kjenner det i dag. NorChip på bildet representert ved gründerne Frank Karlsen og geir Morland og SINTEF jobber nå for å teste ut metoden i større grad. Bedrifter som befinner seg i kategorien «stor endring, kort tid», har det største behovet for å handle umiddelbart.
kommer hver gang det