kan brukes ikke

Du kan organisere OneNote- notatblokkene etter prosjekt, emne eller andre kriterier en notatblokk i SharePoint, kan du se opprette og dele en notatblokk på et.
Lær hvordan du åpner en notatblokk fra OneDrive, SharePoint eller Office 365. Prøv Microsoft Edge, en rask og sikker nettleser som er laget for Windows 10 Kom i Trykk og hold på notatblokken du vil åpne, og velg deretter Åpne i OneNote på deretter Internet Explorer for å gå til organisasjonens SharePoint - nettsted.
OBS! Det er dessverre ikke mulig å bruker OneNote på Mac OS X til å opprette notatblokker direkte på en Sharepoint. Det er heller ikke mulig å.
Det er dessverre ikke mulig å bruker OneNote på Mac OS X til å opprette notatblokker direkte på en Sharepoint. Du kan endre dette i appinnstillingene. Hvis du ikke vet den nøyaktige plasseringen, spør du SharePoint-administratoren eller en kollega. Merknad:   Ansvarsfraskrivelse for maskinoversettelse : Denne artikkelen er oversatt av et datasystem i stedet for en oversetter. En ny notatblokk inneholder én inndeling som inneholder én tom. Hvis du vil bruke denne funksjonen, kan du søke vinduene "Windows faks og skanning.

Nb no article Hvordan %C%%C%Apner jeg notatblokker p%C%%C%A et SharePoint nettsted DBFB DA C AE EDBE - tidene

Selv om OneNote-filene dine er lagret på nettet, er de private med mindre du velger noe annet. Gå til OneNote-foraene på Microsoft Answers. Klikk på Fil og deretter på Åpne notatblokk. Vilkår for bruk og salg. Når den er delt, skal du se notatblokken under Filer som deles med deg i den vanlige OneDrive-kontoen. Klikk Windows-ikonet nederst til venstre på skjermen, og velg Innstillinger. Du kan løse disse gjengivelsesproblemene ved å deaktivere maskinvaregjengivelse i OneNote.
som stod