Oscar Wilde eksponerer oss

ntb utenriks Sivil kvinne og tre soldater drept i Kashmir .ece

Minst åtte personer er drept i kamper mellom indiske soldater og opprørere i den indiske delen av Kashmir. Foto: Dar Yasin / AP / NTB scanpix Tre soldater ble også såret i skuddvekslingen. I tillegg ble to sivile, som befant seg inne i et hus der opprørerne gjemte seg, drept, ifølge indisk politi. Politiet.
Tre indiske soldater og en 60 år gammel kvinne ble drept i et angrep fra opprørere i Kashmir torsdag morgen, ifølge indisk politi. Utenriks. Skrevet av ( NTB) NTB -AP. Publisert: 2017 Sist oppdatert: 2017 Soldatene.
Tre soldater og fire opprørere er drept i to nye skuddvekslinger i den indiskkontrollerte delen av Kashmir. Konflikten i den indiskkontrollerte delen av Kashmir har blusset opp den siste uka. Utenriks. Skrevet av (NTB) NTB -AFP. Publisert: 2017 Sist I tillegg ble en opprører drept og en sivil person såret. Mangler: kvinne. ntb utenriks Sivil kvinne og tre soldater drept i Kashmir .ece

Ntb utenriks Sivil kvinne og tre soldater drept i Kashmir .ece - har kort

De første brannofrene i Guatemala begravet. RSS Abonner på RSS-nyheter. Si din mening: Framtid i Nord ønsker en åpen og saklig debatt. Sunnmørsposten har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Økt salg av Ivanka Trump-produkter etter bråk. Får bygge nytt kraftverk.
hun bør