razón velocidad alrededor del Sol

nyheder viden naturvidenskab dansk forskningssensation antibrint analyseret foerste gang

Læs også: VIDEO Man smutter ikke lige ned i en rumdragt Der er . Dansk forskningssensation: Antibrint analyseret for første gang 19. dec.
Ingen kan forklare hvor antistof - for eksempel antibrint - er blevet af. Nyt banebrydende forsøg har bragt fysikerne endnu et nøk ind i.
Forskerne betegner det selv som den største, danske fysikopdagelse i 30 år. Miljøorganisationer offentliggør hemmeligstemplet rapport om uranmine i Grønland. Jagerpilots kondomer skulle ikke bruges som prævention. »I den tilsvarende forsøgsopstilling med almindelig brint måler man på en billion brintatomer. Den e-mail du indtastede ser ud til at have en fejl. Dansk forskningssensation: Antibrint analyseret for første gang.

Nyheder viden naturvidenskab dansk forskningssensation antibrint analyseret foerste gang - fortid, kan

Og resultatet i Nature er den første af den type grundige undersøgelser af antibrint. At der er en lille asymmetri, som fysikerne kalder det — altså en lille bitte forskel på, hvordan et atom og et antiatom opfører sig, som har betydet, at antistoffet er forsvundet kort efter Big Bang. BILLEDER Indianere i fuld krigsmaling protesterer mod olieledning. Forskergruppens forsøg med at måle tyngdekraftens påvirkning af antistof har vi tidligere skrevet om i artiklen Antiatomer vejet for første gang. Det skal måle antiatomernes opførsel i forhold til tyngdekraften. Nyt banebrydende forsøg har bragt dem endnu et nøk ind i antiverdenen. nyheder viden naturvidenskab dansk forskningssensation antibrint analyseret foerste gang
norsk, fint Omfavner valgte