kan kartet ved klikke

nyhedsliste arkiv usa bekraefter cias torturmetoder i ny rapport

En ny rapport fra USA's Senat bekræfter og udbygger de anklager, indblik i de torturmetoder, som efterretningstjenesten CIA udviklede og.
CIAs torturprogram under Bush-administrasjonen var langt mer brutal enn hva som var offentlig kjent, konkluderer en ny rapport fra det amerikanske senatet. Demonstranter viser simulert drukning som er en av torturmetodene som Disse avhørsmetodene gjorde betydelig skade på USAs posisjon i.
Arkiv ; Snarveier CIA -avhører hevder rapport om tortur er tatt ut av sammenhengen Forsvarer seg - Vi gjorde akkurat det som trengtes for å fakke dem som var ansvarlig for 11. september-angrepet og hindre nye angrep, og vi Mens reaksjonene på rapporten øker i styrke i USA, får USA også økende.

Nyhedsliste arkiv usa bekraefter cias torturmetoder i ny rapport - høje

Senatet slakter CIAs avhørsmetoder mot. Dermed var det satt presedens for ytterligere kjøp av hemmelige operasjoner. De samme CIA-offiserene forklarte for en kollega at «når pressen refererer til «ledende etterretningsoffiserer» er det oss… autorisert og ledet av OPA CIAs kontor for offentlige anliggender ». Metodene var virkningsløse og førte ikke til opplysninger som avverget snarlige terrorangrep, heter det i rapporten som legges frem nå. Den dokumenterer en skamplett i vår historie som aldri må få lov til å skje igjen. Vi gjorde noen ting som var i strid med våre verdier, innrømmet Obama da han ble bedt om å kommentere granskingen tidligere i år. Demonstranter viser simulert drukning som er en av torturmetodene som amerikanerne har brukt. Republikanernes leder i Senatet, Mitch McConnell, mener at offentliggjøringen er "ideologisk motivert" og at den vil få store konsekvenser for USAs nasjonale sikkerhet. Les hele rapporten. Alexander Kwasniewski Disse har fortsatt mot betaling fra USA, varnamala.org i militær trening av Ukrainere på hemmelige steder. Også tidligere visepresident Dick Cheney avviste rapporten og brukte enda sterkere ord for å karakterisere den.
nyhedsliste arkiv usa bekraefter cias torturmetoder i ny rapport
kom oss avgårde rundt