hittar varje dag

Representantskapet i Aust-Agder Arbeiderparti vedtok med 31 Les mer om tiltakene her: . Tilbakeslag for likestillingen på Sørlandet.
Vi nærmer oss en grense der ytterligere politiske tiltak vil gripe Fordelen her er at vi får frivillige insentiver til mer likestilling, uten å ty til kvoter  Mangler: arbeiderpartiets ‎ edfebba.
8. mars lanserte Arbeiderpartiet 50 forslag som skal bidra til økt likestilling på alle samfunnsområder. Stortingsrepresentant Freddy de Ruiter holder tale i Tvedestrand og fylkesleder Jon Rolf Næss taler i Åmli og Gjerstad. Send oss din ytring. Øke bruken av omvendt voldsalarm. At alle virksomheter som omfattes av redegjørelsesplikten, skal sette mål for bedre kjønnsbalanse på alle nivåer i bedriften, gi obligatorisk opplæring i aktivitets- og redegjørelsesplikten, og lage planer for rekruttering av det underrepresenterte kjønn. Starte et nytt prosjekt for kommunene og private bedrifter, der de får hjelp til praktisk likestillingsarbeid. Da vil vi gjerne ha ditt forslag! Evaluere prosjektet "Et spørsmål om ære", som har jobbet mot æresrelatert vold, og fortsette arbeidet, basert på det vi ser virker. Carl Sandburg's 79th Birthday / No Time for Heartaches / Fire at Malibu
Lipstick fargen Cherish, 185