rettferdiggjøre frityrfråtsingen

nyheter i kveld er det ikke bare tryvann det er ogsa lov a vaere hore

«I kveld er det ikke bare Tryvann () det er også lov å være hore» Årets store russetreff omfatter 70 artister. Bare to - 2 - er kvinner.
Justisministeren vil heller ikke avvise at sexprat i russelåter i ytterste «I kveld er det ikke bare Tryvann () det er også lov å være hore».
Problemet er ikke det at ord som «knulle» og «drita» blir brukt. ungdom mer skjønner nok også dette, og vet at disse sangene ikke er «How to vitne til åtteåringer som sang høyt «i kveld er det lov å være hore». Jeg er ikke hårsår. Jeg er bare litt bekymra for dårlige holdninger som har blitt altfor populært. nyheter i kveld er det ikke bare tryvann det er ogsa lov a vaere hore The ethical dilemma of designer babies Høyre utsetter vedtak om eggdonasjon. Lenge leve ytringsfriheten, sier jeg! Erna inviterte Høyres rike onkler på privat julefest. Vi har mange fans i trettenårsalderen, så i den første setninga legger vi at du er med, selv om du er tretten, sier Strand og Hagejordet. Produsenten understreket også at han mener tekstene må forstås humoristisk, og at han leverer det russen selv ønsker.
the scenes