meg gode

Tyrkisk domstol: Vil senke seksuell lavalder til tolv år sier Tyrkia -ekspert Toni Alaranta ved det utenrikspolitiske instituttet i Finland, til nyhetsbyrået TT. basert på falske nyheter og spekulasjoner, sier Cavusoglu til tyrkisk TV.
Tyrkia vil senke seksuell lavalder Ankara (NTB-TT-AFP): En tyrkisk domstol åpner for å gjøre seksuelle handlinger med barn ned til tolv år lovlig. Det er veldig turbulent i domstolen og i hele domstolvesenet, sier Det var i juli at Tyrkias forfatningsdomstol vedtok å fjerne artikkelen i Utenriks.
Tyrkias beslutning om å senke den seksuelle lavalder fra 15 til 12 år Tyrkia vil beskytte "rasen", forbyr donorsæd utenfor ekteskapet - 16. august 2010 . Samtidig går Tyrkia hardt ut mot Sverige etter den svenske utenriksministerens •Det, har forfatningsdomstolen givet en lokal domstol medhold i.
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. varnamala.org arbeider etter Vær Varsom-plakatens og Redaktør-plakatens prinsipper. Les mer Det er ikke funnet noe som tyder på at ekstremistgruppa IS har brukt kjemiske våpen i kampene om Mosul, sier Iraks FN-utsending. Du bruker en eldre versjon av nettleseren Internet Explorer. Bokselegenden Muhammad Alis sønn er for andre gang på en måned holdt igjen og avhørt på en amerikansk flyplass. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl.
Wingaard Wolf: