High Street

nyheter voldtok og torturerte mann i timer etter a ha funnet ham i senga med kona

Helsenyheter Dømt til 12 år i fengsel etter at han skjøt eks konas nye nettdate i ansiktet . En mann er dømt til fengsel i åtte og et halvt år for å ha torturert konas elsker i 15 timer og i tillegg ha voldtatt ham. Da ektemannen kom hjem og fant en mann i sengen sammen med kona, bandt han elskeren fast til en.
Ifølge tiltalen fant sin kone og en mann nakne sammen i og slo ham gjentatte ganger med ulike gjenstander, blant annet en øks. er også tiltalt for å ha voldtatt konas elsker i løpet av de 15 timene mannen ble holdt Etter det VG kjenner til har han fire mindreårige barn i Norge.
Voldtok og torturerte mann i 15 timer etter å ha funnet ham i senga med kona · Dagbladet. Ble pisket, slått, stukket og fikk chilipulver i øynene. nyheter voldtok og torturerte mann i timer etter a ha funnet ham i senga med kona Kysset konas gravide mage Fotballstjernen viste muskler på stranda og kysset popstjernekona. Blir pappa for fjerde gang Mens eks konas forhold faller i grus, smiler lykken til action-stjernen. Skam-Ulrikke: — Vi trenger å nærme artikler selvgjort er velgjort nakenhet på nytt. Fire år med mykje grubling seinare, fann han løysinga. Eggen vil forlengetrenerkarriéren Men alt er satt på vent på grunn av konas sykdom. Tirsdag talte han til landsmøte for å støtte konas valgkamp for å bli USAs første kvinnelige president. Men hun fant ingen ting.
sånn for hoppe veldig fra