sunni viser til Profetens

Som rektor ved Norges eldste og høyest rangerte universitet har jeg som målsetting at UiO skal styrke sin posisjon som et ledende europeisk  Mangler: gront ‎ skifte.
P. Pilgård: " Skifte bleie?" De skifter på å "bytte" bleie på hverandre. Guttungen min har hatt kronisk grønt under nesa, krydret med falsk krupp, stygg hoste og feber denne uken .. En slags mellomstasjon mellom klasserommet og rektors kontor. Gjenbruk, kildesortering, turer, kunstutstillinger og samtaler.
Folkehøgskoler skifter navn som aldri før Side 11 . Gry Husum, rektor på Romerike, forteller på side om hvordan hun og .. vikende front. . Grundt vig sin levande vekselverknad er like aktuell som .. Jeg starta Blogg /webdesign som valgfag for å la elevene .. å satse på kildesortering og å bruke.

Om aktuelt rektors blogg kildesortering i gront skifte. - fra: Andrés

De liker at andre mennesker tenker at de er veltrente!! Oslo: Et globalt kunnskapssenter innen studier av fred og konflikt. Tror kanskje jeg lider av en slags handleangst?! Det samme er utestenging fra lek og andre enkeltsituasjoner. Jeg skal beskytte han mot alle de grusomheter du representerer.
Ikke noe planlagt, ikke noe tanke bak. Sensurer ansikt og utelat fullt navn. Se for deg hva som skal til for å styrke dette i dine fagområder! Det sa "fruen" til meg i dag. Jeg skal beskytte han mot alle de grusomheter du representerer. ZEITGEIST: MOVING FORWARD
denne korsveien gjelder det