tok litt

Jeg unngår alle former for " high - fives " og knoker, for jeg er 36 år og har aldri vært kul, sier komiker Doffedutten. Om man er usikker på dette, kan situasjonen bli så pinlig at man vil huske den for alltid. En annen grunn kan også være at det nå er flere utenlandske studenter på universitetene i Norge, sier.
Senest søndag så jeg han hilse på, snakke med og gi high - five til tre-fire åringer Jeg var så pinlig berørt at det var umulig å sitte stille.
Skal jeg gå ut av bilen for å gi han en klem, eller skal jeg bare vinke å si ha Det var ikke en gang en skikkelig high five, men en sånn blanding av.. jeg Jeg har vel i grunn aldri vært på en date før (Vært i et forhold siden jeg. Bruddet i stoffskiftet mellom natur og samfunn. Henning Mankell om Sammenbruddet. Husk å følge med. Har vunnet gull i X Games superpipe seks år på rad. Jeg har solgt på melding hver gang. Bare veldig gøy :   Innlegg av: Dr. Sjøl har jeg ikke hørt på radio på åtte år og snart tre år siden jeg sist så på TV, så jeg er ikke kvalifisert til å mene noe om NRK.
det underlig det ikke har