har veldig mye gjort

ressurser skrivestrategier pa ungdomstrinnet

Tenkeskriving er en utforskende form for skriving. Formålet er å reflektere, få ideer eller å arbeide seg gjennom et fagstoff.
Filmen er laget for ungdomstrinnet, men alle strategiene du ser er direkte overførbare til barnetrinnet. Rammer for skriving Skrivestrategier.
Filmen viser et helhetlig undervisningsopplegg som gir lærere kunnskap og ideer til hvordan de kan arbeide for å utvikle elevenes. Da kunne jeg bare sitte og vite» Erlend Loe. En kort skriveoppgave med utgangspunkt i et kapittel i ei lærebok eller en fagartikkel kan fungere som støtte for elevene i dette arbeidet. Å bruke bøker som modelltekst i barnehagen. Lesing og skriving på yrkesfag. Eleven skriver for en leser.

Ressurser skrivestrategier pa ungdomstrinnet - taknemmelig for

Filmen er laget for ungdomstrinnet, men alle strategiene du ser er direkte overførbare til barnetrinnet. Situasjonar der elevane treng eit metaspråk for å utforske språklege fenomen, motiverer til å lære om formverket. Eleven skriver for seg selv eller en dialogpartner. Les mer om vår visjon! Besøk oss på Twitter.
var jeg trøtt