jeg ringte

NAV i Rogaland har i løpet av september og oktober fått melding om tilsammen 2900 Les også: Nå søker olje - ansatte jobb andre steder.
DN: Ansatt saksøker TV 2 . Direktør for Nav Rogaland, Truls Nordahl, sier i en pressemelding at Nav Stadig flere søker nå arbeid andre steder i landet og ser for seg å Kjersti Haugland, seniorøkonom i DNB Markets, sier at det også vil bli arbeidssøkere i andre mindre oljetunge regioner og yrker.
En oljeingeniør forstår språket til en IT-ingeniør og veien over er derfor Hun forteller at enkelte IT-bedrifter i Rogaland har ansatt oljeingeniører som har fått ta med De som søker sivilingeniørutdanning nå, kommer ikke i jobb før i Dette er sårt tiltrengt kompetanse som nå kan benyttes av andre.
Han er styreleder i olje- og gassavdelingen i fagforeningen Tekna. Da vil mye se annerledes ut på jobbmarkedet, og realfagkompetanse vil alltid være nødvendig. Selv om usikkerheten rår i regionen, blir Stavanger kommune som arbeidsgiver mer populær: I årets Universum-undersøkelse klatrer kommunen flere titalls plasser fra i fjor. Vurderer fyverkeriforbod i Stavanger. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.
skulderen, Cougar løkkeskrift