det hans problem

Hvis du enda ikke vet hva du skal lage til nyttårsdesserten, så kan jeg anbefale denne godsaken. Du kan også droppe valnøttkrokanen og  Mangler: karamelliskrem ‎ tonkabonner.
Sommerens iskalde delikatesser kan du lage selv, og det er slettes ikke så komplisert som du kanskje tror. Tiden som er beregnet denne  Mangler: tonkabonner.
Karamellis uten iskremmaskin - så enkelt og så godt. For denne og 150g sukker; 50g smør; 1 dl kremfløte; havsalt (kan sløyfes). karamellis. Mangler: tonkabonner.
Varm opp røra på middels sterk varme til den begynner å tykne. Sett begge elementene sammen. Denne isen her er bare helt vidunderlig godt!! Karamellis — uten iskremmaskin. Oppbevar isen i frysen frem til den skal brukes.

Salt karamelliskrem med tonkabonner - fordi jeg

Jeg lurer på det samme som Tone — hvor kan vi få kjøpt Tonkabønner? Jeg venter i spenning på flere deilige iskremoppskrifter. La sukkeret smelte over passe varme  — altså ikke full gass men ikke så langt fra det heller — og hold øye med det hele tiden! Sukker tar plutselig farge og det går kjapt fra karamell til brent sukker som ikke er noe godt… Når sukkeret har fått en dyp brun farge tar du den av varmen og heller i fløten. Sjokoladeknekk med kjeks og marshmallows.
ikke Israel slutte skyte