enda mer

sexleketoy alle sexleketoy analsex

En analplugg, eller buttplug som de og kalles, er et ideelt sexleketøy for analsex. Ikke bare Liten butplugg som passer alle så fremt du ikke er vel kr.
Liten analplugg for pirrende analsex. Analsex - Naughty buttplug - bilde Nordmenn har funnet ut hvor deilig analsex er, og vi selger mer anale sexleker enn . Analdusj er en form for intimvask før analsex eller bruk av anale sexleketøy. Kundeservice: Send e-post eller ring 66 81 21 02 (alle virkedager kl.
Middelet kan brukes på stort sett alle sexleketøy, men er gjerne ikke det som egner seg best ved analsex. Vannbaserte glidemidler fordamper. Intimdusj for bakenden laget av gummi og ABS plast. Smetter lett på plass og sitter godt. Bare ikke glem glidemiddel. Silikon glidemiddel har lengre glideferdigheter enn vannbasert glidemiddel. Hemmeligheten ligger i tyngden. Deilig å bruke og enkel å …. KJEKKT KJØKKEN sexleketoy alle sexleketoy analsex

Sexleketoy alle sexleketoy analsex - Stian

Din omtale er sendt til godkjenning, den vil bli publisert innen kort tid. Det kan forstyrre den naturlige pH-balansen og føre til infeksjoner. La deg pirre av anal stimulering med denne elegante buttplugen! LES OGSÅ: IVF behandling i Norge NB! Smetter lett på plass og sitter godt. Luksus Supersilk Organisk glidemiddel er et naturlig, vannbasert glidemiddel helt uten parfyme eller parabener.
kniv kaster teknikker innebærer