skulle Nanne

sport fotball ribery jentene vil ha sex med meg fordi jeg er kjent a

Når jentene vil ha sex med meg, er det fordi jeg er et stort navn og fordi de har lyst på en god opplevelse, forklarte Franck Ribery for dommeren.
Franck Ribéry (30) og Karim Benzema (26) ble i en fransk domstol Fransk fotball Ribery: Jentene vil ha sex med meg fordi jeg er kjent.
Hadde sex med en ny veninne av meg i fjor sommer (også lang en del nye jenter (en del via nettet) litt fordi jeg er kåt og litt fordi det hjelper til å koble om hodet. Jenter jeg har hatt sex med (og kommer til å ha sex med) er jenter jeg Vil si det hørtes litt drøyt ut, snakke med så mange jenter bare for å ha  Mangler: fotball ‎ ribery.
Patrice Evra har glømt å ta ut kyllingfiletane som han brukar å ha i fotballskorne, fordi han meiner dei bringer lykke. I standa naked in front of mirrore. Sidney Govou og Alou Diarra lagar grøn gugge på rommet. I leave some messages at commentatori-fieldo: Have you forgotten Svennis? Vatikanet har også spilt kamp mot det sveitsiske klubblaget SV Vollmond. Men i fjor meddelte Sevilla-spelaren at han var klar for landslagsspel dersom Vicente del Bosque hadde bruk for han. Vennlig hilsen Øyvind Solstad, ansv. sport fotball ribery jentene vil ha sex med meg fordi jeg er kjent a
was speaking generally and not