med sitat

Stoett oss Gi din gave online

Leger Uten Grenser er en nøytral og uavhengig medisinsk hjelpeorganisasjon som redder liv og lindrer nød. varnamala.org Stoett - oss / Gi - din - gave - online.
Syriahjelp (varnamala.org), Leger Uten Grenser (http://www. varnamala.org Stoett - oss / Gi - din - gave - online) eller annen organisasjon som.
Du kan også overføre generelle gaver til kontonummer og gaver i forbindelse med merkedager til kontonummer Gaver til Leger.

Stoett oss Gi din gave online - folen

Når annonsen er aktiv kan du dele på Facebook. Skip to main content. Det er svært dårlig rustet til å behandle de vanligste skadene og sykdommer. Verktøyet skal gjøre det enklere for medarbeidere i Leger Uten Grenser å sette opp, administrere og følge opp resultatene av innsamlingskampanjene sine. Denne gangen vil pengene gå til prosjektet AIDS TB Mumbai, som har beliggenhet i Mumbai, India. Stoett oss Gi din gave online Alle pengene som ble sendt til haiti ble ikke prioritert til helse, men til å bygge opp igjen det ødelagte landet. Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på varnamala.org. For å hjelpe haiti og andre land med kriser gå inn på: varnamala.org Kilder: varnamala.org varnamala.org. Når annonsen er aktiv kan du tipse en venn. Rask og enkel levering med FINN småjobber.
kan høre NRKs radiospiller, eller