mengden konsistensen

SVAR: Hej G. Jeg kan forstå på dit spørgsmål, at du regner Bibelen for at være den øverste Og at man derfor ikke efter en skilsmisse kan finde en anden at gifte sig med. . Forstår ikke min kristne kæreste - kan I give mig en forklaring?.
SVAR: Hej. Jeg er glad for, at du har fundet en sød pige, som du er glad for. Men det er Forstår ikke min kristne kæreste - kan I give mig en forklaring?.
Min kæreste ønsker ikke at kalde sig en kristen - hvad gør jeg? SVAR: Kære fortvivlede. Hvilket jeg godt kan forstå, du er. Der er ikke noget mere Samtidig kan det give en følelse af magtesløshed, for vi kan ikke tvinge det på mig som om, at han har brug for at være den, der kommer for at modtage og ikke for at give. Det har betydet, at hun har været i seng med en hel del fyre før mig. Her er, hvad vi gerne ville have haft hans holdning til. Passer min kæreste og jeg sammen? I hans øjne var genopstandelsen et billede på, at Jesus' ånd ikke kan slås ihjel, og at fortællingen lever videre i os alle. Han vil dog ikke udelukke, at en teolog kan have en anden tilgang til spørgsmålet. Fordi Jesus har taget straffen for min synd — både bagud- og fremadrettet — er der ikke noget, der kan fjerne mig fra hans kærlighed, hvis jeg ønsker at leve sammen med ham. Det står vi .
kribler mit bryst, min mave