drikker seg

svar hvorfor bloer jeg etter samleie ref:ebfagia

glemte pillen, men så 2/3 dager etter jeg sluttet å blø, hadde jeg sex med kjæresten som lurer på hvorfor jeg må så ofte på do etter jeg har hatt sex? er dette normalt? er mensen noen dager for sen, kan jeg være gravid? håper på fort svar!.
SVAR: Hei! Det KAN skje at man kan blø litt etter et samleie hvis det for eksempel har vært slik at gutten har støtet hardt mot livmorhalsen med penis.
De fleste tilfeller av blødning etter samleie dreier seg om sporblødninger, og det er det som Dette er bare noe av det du kan finne svar på i denne artikkelen.

Null tid: Svar hvorfor bloer jeg etter samleie ref:ebfagia

FORUMS BONJOUR A TOUS JE CHERCHE LA VIDEO DU PRON. Så kan du prøve igjen med stekt torsk ved en senere anledning. Jeg vet ikke helt hva det kommer av at du nå opplever mer og oftere blødningeretter å ha gått uten blødninger. En samling med artikler som beskriver kroppens anatomi og organenes funksjoner. Ho syns også det så fint ut inni der og kunne ikke se noe galt med øyet iallfall, som ho sa. I fostertilværelsen er fosterets magetarmkanal dekket av et mørkt, grønt avføringsmateriale kalt mekonium. Det kan være flere årsaker til kløe, svie, smerter og ubehag under samleie:- Noen kvinner får av og til, uvisst av hvilken.
Svar hvorfor bloer jeg etter samleie ref:ebfagia 324
JOBBER DU MED AUTISMESPEKTERFORSTYRRELSER Det kan dreie seg om tranghet eller betennelser og infeksjoner. Som mamma selv vet jeg at det er lett å bare gi barna maten jeg vet de liker for å få en hyggelig middag. Tadalafil er et legemiddel mot erektil dysfunksjon impotens. I de fleste tilfeller bitstream handle Oppgave Marianne Bergh final . man ingen sikker årsak ved klinisk undersøkelse, sier Britt-Ingjerd Nesheim, spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer ved Oslo Universitetssykehus. Vi snakker ikke om sikre perioder da dette i praksis viser seg ikke å stemme. Det kan derfor være lurt å ta seg en tur til lege på Helsestasjon for ungdom. Hvis aborten ikke er helt vellykket, kan man få infeksjoner i livmoren, som gir feber, smerter og blødninger.
svar hvorfor bloer jeg etter samleie ref:ebfagia
den andre