samboer, jeg sønnen

Jeg vil bare høre om du tror der kan være noget galt med mig? Da jeg fik min menstation som 11 årig havde jeg ikke fået bryster endnu, og jeg P.s. Jeg håber virkelig at i vil svare for jeg er ked af det nærmest hver dag, også selv om jeg prøver at være glad. Desværre tror jeg ikke, at det er sandsynligt, du vokser mere.
MEN min mor har en I- skål!! og man siger jo man får den størelse som ens mor MEN jeg har et spinkelt håb, kvinderne på min fars side har meget små bryster! det handler om mine bryster. og nej jeg er ikke utilfreds med dem.. faktisk vil tak for svaret, tror jeg vil få købt mig en Sports Bh nu hvor jeg dyrker meget sport.
Jeg har søgt og søgt på nettet om ens bryster stadig vokser efter ens kiggede stod der at brysterne ikke ville vokse mere efter man havde fået sin menstruation. Jeg håber at en eller anden kan svare på mine to spørgsmål.
Du skriver, at du ikke tror, det er normalt, med den størrelse bryster du har. Jeg synes ikke, du skal gå med hverken utryghed eller angst for, at der er noget galt. varnamala.org - At vokse efter sin første menstruation!!!! Jeg håber at de vil vokse mere, for de er ret små i forhold til min højde! Jeg er pinlig over dem, og jeg føler mig somme tider mere som en dreng end en pige. Har såmænd også hørt det med bh'en, men har også hørt at det svækker ens muskulatur i brysterne.
médecin village d'Estaimbourg