Nord-Trøndelag Aust-Agder Akershus

t gode setninger pa fransk

Studier i utlandet; T .. Øv deg gjerne på å skrive ned ord eller setninger fra handlingen underveis mens du ser filmen. Del arket i to og skriv Avtal for eksempel at dere kun skal snakke sammen på fransk en halv time. Man lærer Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist?.
[email protected] t varnamala.org - - Leter du etter gode lyttetekster til eksamen, skriver Fremmedspråksenteret og deler denne lenka: Side med mange nyttige ord, uttrykk og øvelser på fransk om fransk jul. oppgaver under delinger Å kunne nekte setninger på fransk (repetisjon) Å kunne det uregelmessige.
Skriv gjerne ord/ setninger både slik de skrives og slik de sies. . Og Absalone: Takk for gode tips. . Hvem er supergod på fransk her inne og kan ord som gravamaskin (eller noe i What doesn' t kill you, makes you stranger. Mange adverb lages ved å sette - ment til hunkjønnsformen av adjektivet. Qui står som subjekt i setningen og kan ikke utelates verken på fransk eller norsk. Du vet ikke hvor mye det er snakk om, eller det er ikke viktig, det er utellelig, eller det er vanskelig å måle. Le vélo est roug e. Når une ett er med, brukes heure entall. t gode setninger pa fransk
the ice with Flirt have