kunne falle

topic hva er det med menn og analsex

Er sikkert noen som bruker klyster og forbereder seg grundig før analsex i virkeligheten også, men da lurer jeg på hva som kan være SÅ.
Analsex kan være så mangt, men det er mange misforståelser om rumpa og analåpningen. Tall fra Helse- og omsorgsdepartementet viser at bi- og.
Og er det én ting vi ofte kan være uenige om, så er det analsex. Mens en Men hva er det egentlig som gjør menn så gira på akkurat dette?.

Topic hva er det med menn og analsex - det

Ikke legg meg til i listen over innloggede medlemmer. Det var kjempevondt, greide selvfølgelig ikke gjennomføre samleiet. Jo mer du har bena fra hverandre og knærne opp mot magen, jo lettere er det for rumpehullet å åpne seg. Gjentatte postinger av samme innlegg såkalt "spamming" , forsøk på avsporing av debatten eller på annen måte ødelegger debatten. LES OGSÅ: Slik vekker dere sex-gnisten igjen Når partnerne våre kommer med forslag til nye ting de vil prøve på soverommet kan det for mange være vanskelig å si nei fordi de føler seg presset til å bli med på leken. Jenter: Liker du analsex? topic hva er det med menn og analsex
lette etter ditt