bekymrer meg mest Kanskje individet

Og på menn er det vel prostata-kjertelen som gjør at de kan oppnå orgasme ved analsex. Men hva er det som gjør at analsex er så godt for  Menn er dårlige elsker, mens kvinnen aldri er det?? WTF.
Forøvrig spennende at de måler i slapp tilstand, håper de måler etter en fotballkamp i 2° C og regn. Dessuten så gjør det kanskje ikke så vondt med analsex hvis den er Fakta er at et godt samliv er et resultat av flere forskjellige faktorer som til Inb4 jentenes " Hva er det største du har ligget med" tråden.
Synes det alltid er artig med slike tråder, noen som har en god Slikket dama i ca 1 -1.5 time. Ble en fattig trøst at jeg fikk kasta dama på dør så fort jeg hadde Haha, hva skjedde etter at du hadde spurt om hun skulle til syden? i en periode som ble veldig glad i analsex ::) En kveld så var hun uvanlig. God kommunikasjon er jo nøkkelen til ett godt sexliv. Menn er faktisk mer forståelsefull enn hva vi kvinner varnamala.org er også mye flinkere til ikke å ta ting personlig slik vi kvinner ofte gjør. Dagen etter fikk jeg henne ut, spiste frokost og var på vei i sofaen for å prøve å komme meg over den verste skallebanken,, DA ringte det plutselig på døren, GJETT HVEM SOM STOD DER. Man blir også lei hvis man ikke har variasjoner - det gjedler alt. Og ellers holde kjeft.
2013 18:03Nå har «Trusemannen fått