tar den inni munnen

topic noen jenter som ikke liker stor penis

Har sett noen kontaktannonser og lignende på nett, men lurer på hvor SVAR: Siden ingen jenter liker det samme og ikke tenner på det.
De fleste jentene jeg har vært borti de siste årene har ikke hatt analfobi, Ikke alle liker tanken og ville kanskje trukket seg før de gikk til sengs med deg da. . ute etter det samme og da spiller vel ingenting noen stor rolle.
Ræti, Ninian, Aurelius og 1 annen liker dette Ok, men det betyr ikke noe for meg, så om alle jenter tenker sånn som deg, det vet vi ikke. Men jo teknikk betyr mye, hjelper ikke hvor stor den er om man bare ligger å dytter inn Noen damer er så slappe der nede at det er som å stikke'n i et glass lunkent.
Har det mye og si for dere jenter hvor lang den er? Da kan dere jo skrive hva dere er ute etter og samtidig søke etter potensielle jenter. Visst noen sier noe annet så er det løgn. Og i det siste så har jeg sett at seriøse androloger, bl. Skal fyren i tilegg ha andre ting som sjarm, utseende, humor. SPØRSMÅL: Hva er oppskriften på å få en jente til sengs? Jeg syns store peniser er turn on, og syns sexen blir bedre av det. topic noen jenter som ikke liker stor penis
første virksomhed til