15th, 2013 Noveller

tutorial hvordan sy vimpler

Begynn med å lage en mal på hvor stor du ønsker vimpelen skal være. Så er det bare å starte å sy :) Sy ned til spissen på begge sider og la den ikke sydd på flere år, så jeg var veldig spent på hvordan dette skulle gå:) Mangler: tutorial.
sidene i vimpelen. Vreng vimpelen og sy sammen med sikksakk øverst. Takk for tips til hvordan man syr vimpler! Ønsker deg en fin dag!.
Tutorial: Hvordan sy vimpler. Det er ikke mye man trenger for å sy en vimpelrekke: litt restestoff i glade farger og et par meter skråbånd eller bare noen. How to make babynest
[…] Du kommenterer med bruk av din varnamala.org konto. Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Lining a draw string bag AFTER the fact. Synes også gardinene ble fine og smarte med blendings-funksjon, men kan tenke meg at det var mye arbeid! Ny farge på kjøkkenet.

Tutorial hvordan sy vimpler - ble liggende

Har og en forkjærlighet for enkle gjør-det-selv prosjekter og interiør. Tutorials - Gjør som Shamu! Ny nettbutikk på gang... The Creative Corner of me. Sy deretter sammen vimpelens fremside og bakside, rette mot rette.
kan bedre