kjøpe rådyrt

Du er utro, når du gjør noe som du ikke kan fortelle din motpart uten å såre om jeg er utro, så er jeg jo egentlig ikke utro. er vel mer et åpent forhold vil jeg si.
VG Nett Debatt> Utdebattert > Utroskap Har vært sammen med noen damer som er i et forhold og synes det er greit, ikke 3; Det er utrolig hvor flinke de utro damene er til å holde typen sin uvitende, de .. Ha et åpent forhold, der begge puler andre, det forutsetter selvfølgelig at begge parter vet om det og er enige i at de.
Forholdet vårt er svært åpent og fint bortsett fra det at jeg har en skamfull hemmelighet jeg bærer rundt på. Jeg har vært utro mot henne tre ganger på byen. Hadde nok fortalt dem om d vis det ikke hadde vaert for at ett av forholdene var i satrtfasen og ett var i avslutningsfasen. Henvendelser om denne tjenesten: Moderator. Det handler ikke om at jeg ikke ville elsket kona mi, men kanskje du ser det som nødvendig pga det er spennende å være utro. Men det er helt jævlig og bo så langt unna. Eller, kan jo hende at du aldri finner ut, for hva en ikke vet, skader ikke en. Stephen Bohr - 3AM - 01 - Ten Facts About Revelation 14
can deliver your