bare unge, ekstremt tynne tisper

wiki Hjelp:Hvordan fungerer Wikipedia

Hvordan bedrive kildekritikk av artikler på Wikipedia? VIDEO: Hvordan fungerer artikkelhistorie på wikier? skjermkast av Jon Udell fra 2006 om et veldig.
Hvordan fungerer Wikipedia prøver å gi en forklaring på noen sentrale spørsmål profil på nettsamfunnet, og at det i dette arbeidet brukes en wiki som verktøy. ‎ Hvem står bak? · ‎ Hva er formålet? · ‎ Hvordan skjer veksten? · ‎ Hvorfor er dette viktig?.
Hvis du lurer på noe, eller trenger hjelp med hvordan Wikipedia virker, kan du Jeg er veldig ny her på Wiki, og kan ikke helt forstå hva som mangler eller er feil, men Hei, Jeg har lastet opp tre bilder som jeg har fått tillatelse til å bruke, men. The Most Efficient Way to Destroy the Universe – False Vacuum

Wiki Hjelp:Hvordan fungerer Wikipedia - bygd

Fordi målet med artiklene er å formidle informasjon til leserne må dette etableres som et felles mål som alle kan enes om. Merk at ordet må skrives enten med bare «STORE» eller bare «små» bokstaver - « Omdirigering» virker ikke. Vær klar over at et essay ikke er en retningslinje , ei heller en leksikalsk artikkel. Nåværende navn på artikkelen er en sammensausing av produsentens betegnelse og intern betegnelse i det norske forsvaret. Dette er avhengig av prosjektet, eller mer spesifikt på det lengden av det lengste order i menyen. Men noen lesere, som Internet Explorer, lar deg velge at skriftstørrelse innstilt av nettstedet skal ignoreres, og Kölnerblå vil da bruke leserens innstilling. I hvilken grad kan du stole på det som står på Wikipedia? wiki Hjelp:Hvordan fungerer Wikipedia Flere stjerner betyr flere innrykk. Wikipedia er med andre ord et godt utgangspunkt for arbeid med ulike emner, og slik blir det også ofte brukt, både av informasjonskonsulenter, journalister store bryster og brede hofter mo yan forskere. Dersom du bare ønsker å eksperimentere, vær snill å gjøre det i Sandkassa. Jeg vil legge info om meg på Wikipedia sammen med bilde av meg Wiki Hjelp:Hvordan fungerer Wikipedia gjør jeg det? Patruljering av siste endringer. Tar du en kikk? Å registrere seg er ganske enkelt - man registrerer seg på denne siden med ønsket brukernavn og passord, og så kan du sette igang med å skrive.

NikeaLa: Wiki Hjelp:Hvordan fungerer Wikipedia

DET SVAKE KJNN NINI Om du skal lenke til en overskrift i samme artikkel, kan du skrive Overskrift. Nåværende navn på artikkelen er en sammensausing av produsentens betegnelse og intern betegnelse i det norske forsvaret. » Se Hjelp:Opprettelse av maler for hjelp i forhold til maler. På samme måte som artikler er det flere sjekkpunkter en bør gå igjennom før og mens man oppretter maler. Har forbedret mitt første utkast fra i går.
Videos babca busty blonde ass fucked in big cock anal sex romp. Svakheten er at du da ikke har lenker til henholdsvis spesialsidene og din brukerside. Har bilder online greit! Ikke ta med ukritisk. For å laste opp et bilde, se opplastingssiden. Med medisinsk kompetanse mener jeg bestemt at en hver som driver manuell behandling må vite sine begrensninger, og når man ikke skal behandle. Wikipedia er med andre ord et godt utgangspunkt for arbeid med ulike emner, og slik blir det også ofte brukt, både av informasjonskonsulenter, journalister og forskere. Introduksjoner for nye brukere.
Wiki Hjelp:Hvordan fungerer Wikipedia Du må logge inn og sette innstillingene separat for hver enkelt wiki. Det vil si at det er en mal som støtter opp under en eller flere andre maler, så kalles det en grunnmal. Bidra til Wikipedia — For en veiledning om måter å bli involvert i Wikipedia. Som andre artikler på Wikipedia, er det også fint om malene har interwiki lenker til tilsvarende sider på Wikipedia på andre språk. Lesere wiki Hjelp:Hvordan fungerer Wikipedia ser lite til dette men inne på Spesial:Siste endringer blir alle bidrag listet, og bidrag som ikke er sjekket fremkommer med et utropstegn. Se bruksvilkårene for detaljer.
GI GOD BLOW JOB BESTE VOKSEN DATING SITES PRODUSENT 688

Wiki Hjelp:Hvordan fungerer Wikipedia - fikk voksende

Redigere med en teksteditor. Er det en mal som beskriver Norges fylker skal den naturlig nok kategoriseres i kategorien geografimaler. Geografiske koordinater i artikler. Artikler inneholder bokser som igjen inneholder navigasjonshjelp, informasjon, suksesjoner og annet. Når noen blir fortalt at en wiki er et nettsted der "alle kan redigere på alt" antar de at dette bare blir kaos, krangling og hærverk. På denne siden: Komme i gang   · Bla i Wikipedia   · Redigere Wikipedia   · Lenker og referanser   · Bilder og medier   · Holde rede på endringer   · Regler og retningslinjer   · Kommunikasjon stille spørsmål   · Wikipedia-samfunnet   · Ressurser og lister   · Kontoinnstillinger og vedlikehold   · Teknisk informasjon   · Tips og spørsmål   · Hvordan få mer hjelp   · Ta kontakt Hvem skriver Wikipedia - inneholder grunnleggende informasjon for nye lesere. Dersom noen urettmessig beskyldes for noe negativt de ikke har gjort i en Wikipediaartikkel, kan utgiveren av Wikipedia, Wikimedia Foundation bli saksøkt for ærekrenkelser.
comes walking